Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

«ΝΑΙ» Βενιζέλου σε Σκουλάκη, για χρησιμοποίηση υποδομών Ναυτικού νοσοκομείου για την αντιμετώπισης της νέας γρίπης στο Ν. Χανίων


Θετικά απάντησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ε. Βενιζέλος στο αίτημα που είχε διατυπώσει με επιστολή του ο βουλευτής Χανίων και Εισηγητής του ΚΤΕ Υγείας του ΠΑΣΟΚ, Μανώλης Σκουλάκης για την «χρησιμοποίηση των υποδομών του Ναυτικού Νοσοκομείου Κρήτης (Ν.Ν.Κ.) στην περίπτωση που χρειαστούν επιπρόσθετες κλίνες νοσηλείας, πέρα από αυτές που ήδη υπάρχουν στο Γενικό Νοσοκομείο (Γ.Ν.) Χανίων και εφόσον υπάρξει εξάπλωση του ιού της νέας γρίπης και αύξηση της νοσηρότητας στο Ν. Χανίων». Στην απάντηση του κ. Βενιζέλου, επισυνάπτεται το έγγραφο του Δ/ντη Υγειονομικού του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού το οποίο αναφέρει τα εξής:

«Σε περίπτωση εξάπλωσης της γρίπης (H1N1) και σε αύξηση των κρουσμάτων στην περιοχή του Ν. Χανίων το Ν.Ν.Κ. έχει τη δυνατότητα να συνεισφέρει για την κάλυψη των ασθενών του Γ.Ν. Χανίων έως 25 κλίνες απλής νοσηλείας καθώς και μία (1) έως δύο (2) κλίνες στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ).»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου