Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

Επιστολή Π.Ι.Σ. προς Υπουργό Απασχόλησης για προσλήψεις στο ΙΚΑ

Επιστολή προς τον Υπουργό Απασχόλησης κ. Α. Λοβέρδο απέστειλε σήμερα ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (Π.Ι.Σ.) με την οποία ζητείται η ολοκλήρωση της διαδικασίας για τη πρόσληψη 1.860 ιατρών και οδοντιάτρων στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, η οποία έχει "παγώσει" μέχρι να ψηφιστεί απο τη Κυβέρηση το νέο νομοθετικό πλαίσιο που θα διέπει τις προσλήψεις στο δημόσιο τομέα. Το πλήρες κείμενο της επιστολής του Π.Ι.Σ. προς τον Υπουργό Απασχόλησης, έχει ως εξής:

" Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος παρακολουθεί με ιδιαίτερη ανησυχία την παρατεινόμενη εκκρεμότητα της προκήρυξης 1.860 θέσεων μόνιμων ιατρών και οδοντιάτρων του ΙΚΑ ΕΤΑΜ που ξεκίνησε από τον Ιούνιο του 2009. Επισημαίνεται ότι η όλη εξέλιξη της προκήρυξης έχει δρομολογηθεί από τις 2 Σεπτεμβρίου 2009 με τη δημοσίευση στο ΦΕΚ 400/2.9.2009.

Με το δεδομένο ότι η προκήρυξη των θέσεων σχετίζεται άμεσα με την ομαλή παροχή Υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης στους ασφαλισμένους του ΙΚΑ ΕΤΑΜ, ζητείται η άμεση διοικητική ολοκλήρωση των διαδικασιών υποβολής αιτήσεων για τις 1.860 θέσεις ιατρών και οδοντιάτρων.

Το Δ.Σ. του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου επαναλαμβάνει το αίτημα της συντομότερης δυνατόν συνάντησης μαζί σας, προκειμένου να θέσει το σύνολο των ζητημάτων του ιατρικού κόσμου, που άπτονται των αρμοδιοτήτων σας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου