Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Eυθύνες στο υπ. Yγείας για την ταλαιπωρία Λοβέρδου

Ευθύνες στο υπουργείο Υγείας για την ταλαιπωρία του κ. Ανδρέα Λοβέρδου στο Νοσοκομείο της Βέροιας επιρρίπτει ο υπεύθυνος του τομέα Υγείας της ΝΔ, κ. Μάριος Σαλμάς.

Με χθεσινή του ανακοίνωση ο κ. Σαλμάς κατηγορεί την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας ότι καθυστέρησε έξι μήνες να στελεχώσει την Επιτροπή Προμηθειών. Η σύμβαση του Νοσοκομείου Βέροιας με την εταιρεία που είχε αναλάβει τον τεχνικό έλεγχο του αξονικού τομογράφου έληξε στις 30 Μαρτίου.

Σύμφωνα με τον κ. Σαλμά, η διοίκηση του νοσοκομείου αποφάσισε τον περασμένο Φεβρουάριο να ανανεώσει τη σύμβαση και στις αρχές Μαρτίου έστειλε τη σχετική σύμβαση στην Επιτροπή Προμηθειών Υγείας. Δεν έλαβε καμία απάντηση και στις 16 Μαρτίου έστειλε νέα επιστολή, η οποία είχε την ίδια τύχη με την πρώτη.

Ο εκπρόσωπος του τομέα Υγείας της ΝΔ καταγγέλλει την ηγεσία του υπουργείου Υγείας, σημειώνοντας ότι αν η διοίκηση του νοσοκομείου δεν έπαιρνε την πρωτοβουλία να ανανεώσει τη σύμβαση (χωρίς να πάρει άδεια από το υπουργείο), ο αξονικός τομογράφος θα παρέμενε σε αχρηστία για μεγάλο διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου