Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Συνάντηση Μ. Σκουλάκη με την υπουργό Υγείας για τα προβλήματα του Ο.Π.Α.Δ.

Συνάντηση με την υπουργό και Υφυπουργό Υγείας κ.κ.. Μ. Ξενογιαννακοπούλου και Φ. Γεννηματά αντίστοιχα, για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Υ.Π.Α.Δ. (Υπηρεσίες Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου) σε όλη τη χώρα, και στα Χανιά, εξαιτίας της σοβαρής έλλειψης ελεγκτών ιατρών – οδοντιάτρων είχε σήμερα το πρωί, ο Εισηγητής του ΚΤΕ Υγείας του ΠΑΣΟΚ και Βουλευτής Χανίων κ. Μανώλης Σκουλάκης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η αρμόδια υπουργός, τόνισε πως «καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για να δοθεί λύση στο πρόβλημα» ενώ έκανε γνωστό στο κ. Σκουλάκη πως έχει αποστείλει σχετικό έγγραφο, με την ένδειξη εξαιρετικά επείγον, προς τις Διοικήσεις όλων των νοσοκομείων της χώρας με το οποίο ζητάει «να διευκολύνουν με ιατρικό προσωπικό των κατά τόπους νοσοκομείων το ελεγκτικό έργο των κατά τόπους Υ.Π.Α.Δ., έως ότου ολοκληρωθούν και τεθούν σε ισχύ οι εκ νέου συμβάσεις μίσθωσης έργου ελεγκτών ιατρών-οδοντιάτρων».

Παράλληλα ο κ. Σκουλάκης επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του ΑΣΕΠ κ. Βέη καθώς και με τους Γενικούς Γραμματείς των Υπουργείων Οικονομικών και Προεδρίας από τους οποίους και ζήτησε να προχωρήσει άμεσα η διαδικασία πρόσληψης ελεγκτών ιατρών-οδοντιάτρων, καταθέτοντας ταυτόχρονα σχετική επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή προς τους συναρμόδιους Υπουργούς Οικονομικών και Υγείας για την επίλυση του θέματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου